SOVET DAVRINI OʻQITISHNING BUGUNGI KUNDAGI AHAMIYATI. - Hojiakbar Komilov Umidjon o’g’li (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Ushbu ilmiy maqola yurtimiz tarixining bir bo’lagi bo’lgan Sovet davrining bugungi davrda o’qitishning ahamiyati, ushbu davrning yutuq va kamchiliklari haqida shuningdek ushbu davrni bugungi kunda Sovet davrining o’qitilishi borasida so’z boradi.