ZAMONAMIZ YOSHLARIMIZNING OGʻZAKI NUTQIDA SOʻZ BOYLIGINING KAMAYISH SABABLARI VA NUTQNI OʻSTIRISH USULLARI - Kenjayev Sindor Faxriddin o‘g‘li (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o‘quvchilarning og‘zaki nutqida uchrab turadigan kamchiliklar, so‘z boyligining kamayish sabablari va ularni oldini olish usullari haqida so‘z boradi. O‘quvchilar nutqiga ijtimoiy tarmoqlarning, ommaviy axborot vositalarining qay darajada ta’siri yoritilgan. Bundan tashqari, nutqni o‘stirish shartlari maqolada birma-birma sanab o‘tilgan va nutq o‘stirish yo‘nalishlari keltirilgan.