INTERNET VA ZAMONAVIY TEXNOLOGIYALAR: YANGILIKLAR, IMKONIYATLAR VA TAHDIDLAR - Isomiddinova Sarvinoz Alisher qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Bugungi kunda internet va zamonaviy texnologiyalar inson hayotining ajralmas qismiga aylangan. Ular nafaqat kundalik faoliyatni, balki iqtisodiy, siyosiy, ta’lim va madaniy sohalarni ham o’zgartirmoqda. Internetning rivojlanishi bilan birga, texnologiyalar ham tez sur’atlar bilan o’zgarib bormoqda. Shu bilan birga, bu texnologiyalarning keltirgan yutuqlari bilan birga, ayrim tahdidlar va muammolar ham yuzaga kelmoqda.