ALOHIDA TA’LIM EXTIYOHLARI BO’LGAN (AQLI ZAIF ) BOLALAR BILISH FAOLIYATINI TIVOJLANTIRISH TEXNOLOGIYASI - Nabiyev Ravshanjon Shavkatjon o’g’li (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Bu maqolada aqli rivojlanishida nuqsoni bo’lgan o’quvchilarning bilish faoliyatinining o’ziga xos xususiyatlari, korreksiyalash usullari keltirib o’tilgan. Aqliy nuqsonga ega bo’lgan o’quvchilarda bilish faoliyatining psixologik ishlar keltirib o’tilgan.