OILAVIY MUNOSABATLARNI SHAKLLANISHIDA PSIXOLOGIK OMILLARINING AHAMIYATI - Musayeva Latofat Qodirnazarovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: ushbu maqolada yosh oila to’g;risidagi umumiy tassavurlar hamda yosh oiladagi er-xotin munosabatlarning psixologik xususiyatlari keltirib o’tilgan.