BOLA SHAXSIDA SALBIY O‘ZGARISHLARNI KELTIRIB CHIQARUVCHI TASHQI TA’SIRLARNING PSIXOLOGIK-PEDAGOGIK ASOSLARI - Abdulxakimov Boxodir Abduraimovich (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotasiya: Bola xulq atvorida salbiy o‘zgarishlarni keltirib chiqaruvchi tashqi ta’sirlarning psixologik-pedagogik asoslari.