KASBIY SO’NISH - Majidova Dilafruz Xayrullayevna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada shaxsning kasbiga nisbatan faolligi va qiziqishini so’nishi mexanizmlariga e’tibor qaratilgan, shu bilan birga mazkur xolatdagi shaxslarga qanday yordam berish yo ’llariga to ’xtalib o ’tilgan.