АҚЛИ ЗАИФ БОЛАЛАР ФАОЛИЯТИНИ ТАШКИЛ ЭТИШ ЙЎЛЛАРИ - Муҳаммадазиз Жўрахўжаев; Мирзаева Умидахон; Ахмедова Вазира; Маматисаева Сурайё (TADQIQOTLAR, 2025)
Аннотация.Ушбу мақолада ақли заиф болаларнинг ўзига хос ривожланиши ва бу жараёнда ўқитишнинг аҳамияти очиб берилган. Матнни ўқиш, мулоқот қилишга ўргатиш усуллари ажратиб берилган.