JISMONIY TARBIYА MASНG’ULOTINI TASНKIL ETISНDA TA’LIM VA TARBIАNING O’RNI HAMDA YАNGI INNOVASION TЕXNOLOGIYАLARDAN FOYDALANISН - Siddiqov Botirjon Valixanovich; Sharipov Asadbek Abdulhakim o’g’li (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Maqolada bolalarda jismoniy qobiliyat, harakat malakalari va ko‘nikmalarini rivojlantirishga yordam beradigan, bola shaxsini tarbiyalashda kompleks yondashish masalalari hamda yangi innvatson texnologiyalardan foydalanish tartibi yoritilgan.