JISMONIY TARBIYA DARSLARIDA O’QITISH MЕTОDLАRIDAN SАMАRАLI FOYDALANISH - Sharipov Asadbek Abdulhakim o’g’li; Siddiqov Botirjon Valixanovich (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Maqolada jismoniy tarbiya darslarida o’qitish mеtоdlаridan sаmаrаli foydalanish jihatlari tadqiq etilgan.