ONA VATAN, EL-YURTGA SADOQAT RUXIDA YASHASH BARCHAMIZNING BURCHIMIZDIR. - Dadabayev Doniyor Axmadjonovich; Sharipov Asadbek Abdulhakim o’g’li (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Maqolada harbiy-vatanparvarlik va ma’naviy- axloqiy tarbiya masalalariga e’tibor qaratilgan. Yosh xodimlarning vatanparvarligi, ma’naviyati, ahloqi va saviyasini ko‘tarish, unga ijobiy ta’sir etuvchi harbiy vatanparvarlik va ma’naviy-axloqiy tarbiyani yanada rivojlantirish va takomillashtirish bo‘yicha fikirlar bayon etilgan.