MIOKARD INFARKTI : SABABLARI, BELGILARI, TASHXIS VA DAVOLASH YO’LLARI - Ibodulla Tursinmetov; Fayziyeva O’g’ilxon Amrulloyevna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya Ushbu maqolada miokard infarktining sabablari, xavf omillari, klinik belgilari, tashxislash usullari hamda zamonaviy davolash yo‘llari haqida batafsil ma’lumot berilgan. Shuningdek, infarktdan keyingi reabilitatsiya va kasallikning oldini olish bo‘yicha profilaktik choralar yoritilgan. Maqola tibbiyot yo‘nalishida tahsil olayotgan talabalar, shifokorlar hamda yurak salomatligi bilan qiziqadigan keng kitobxonlar ommasi uchun mo‘ljallangan.