KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI OʻQUVCHILARINI OʻQISH SAVODXONLIGINI OSHIRISHNING PSIXOLOGIK MASALALARI - Kenjayeva Gulshoda Pardayevna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Boshlang‘ich sinf o‘quvchilarini o‘qish savodxonligini oshirish uchun o‘yin va multimedia vositalaridan foydalanish juda muhimdir. Bu vositalar oʻquvchilarning qiziqishlarini qoʻllab quvvatlash, darsni sifatli va qiziqarli qilishga yordam beradigan koʻnikmalar va malakalarga ega boʻlishiga imkon beradi.