IJTIMOIY HIMOYAGA MUHTOJ INSONLARGA – PSIXOLOGIK XIZMATNING AHAMIYATI - Rasulov Muhriddin Komiljon oʻgʻli (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Psixolog insonlar-ni tinglaydi, empatiya orqali munosabatda bo‘ladi. Insonlarni boricha qabul qiladi. Xatolarini ko‘rsatadi, hayotini yaxshi tomonga o‘zgarishiga yordam beradi. Maqsadlari sari ruhlantiradi. “Inson” markazlari psixologlari insonlarga stress va depressiya holatlaridan chiqishda ko‘maklashadi, salbiy his-tuyg‘ularni ijobiy holatga o‘zgartirishga yordam beradi.