YOSH DAVRLARINING SHAKLLANISH JARAYONIDA SHAXSLARNING PSIXOLOGIK HOLATI - Esanova Gullola Tursunovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Yoshlik davri kasbiy va shaxsiy o’zini o’zi belgilashning boshlanishi bilan bog’liq - maktabda o’qish tugashi, kasbiy tayyorgarlikning boshlanishi yoki birinchi mustaqil mehnat faoliyati, shaxsiy bog’lanishlar kuchayib bordi. Yoshlarning etakchi faoliyati hayotda o’z o’rnini izlashdir.