PEDAGOGIK PSIXOLOGIYANING SHAXS SHAKLLANISHIDAGI OʻRNI VA AHAMIYATI - Ro'zimboyeva Shahlo Komil qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Pedagogik psixologiya - taʼlimva tarbiya muammolarini tadqiq qiladigan psixologiya sohasi. U shaxsning maqsadga muvofiq rivojlanishini, bilish faoliyatining va insonda ijtimoiy ijobiy sifatlarni tarbiyalashning psixologik muammolarini oʻrganadi.