PREZIDENTNING MA’NAVIY MEROSI VA UNING O‘ZBEKISTONNING IJTIMOIY-SIYOSIY RIVOJIGA TA’SIRI - Oʻrolova Feruza Eshburiyevna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada O‘zbekiston Respublikasi Prezidenti Islom Karimovning asarlaridagi ma’naviy merosga qaratilgan tahlil beriladi. O‘zbekistonning mustaqillikka erishishi va uning rivojlanishidagi asosiy tamoyillardan biri bo‘lgan ma’naviyatni o‘rganish, xalqning madaniyati, axloqiy qadriyatlari, milliy o‘zlikni saqlash va rivojlantirishga alohida e’tibor berilgan. Prezident Islom Karimovning asarlari va uning ma’naviyatga oid g‘oyalari, jamiyatni modernizatsiya qilish va milliy qadriyatlarni qayta tiklash jarayonida muhim ahamiyatga ega. Ushbu maqola O‘zbekistonning ma’naviyatini shakllantirish va yosh avlodni tarbiyalash borasida Prezident asarlarining ijobiy tahlilini taqdim etadi.