“KIMYO FANINI O‘QITISH METODIKASI: SAMARALI DARS BERISH USULLARI VA YONDASHUVLAR” - XAZRATQULOVA RAISA ORMONBEKOVNA (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu mavzu kimyo fanini o‘qitishda samarali dars berish usullari va yondashuvlarni o‘rganishga bag‘ishlangan. Kimyo darslarida o‘quvchilarning qiziqishini oshirish, mavzularni yaxshiroq tushunishga yordam berish va bilimlarni mustahkamlash maqsadida turli pedagogik metodlar tahlil qilinadi. Mavzu zamonaviy ta’lim texnologiyalari, interfaol usullar va innovatsion yondashuvlar orqali kimyo ta’limini yanada samarali qilish yo‘llarini ko‘rsatadi.