PEDAGOG SHAXSINING PROFESSIONAL O‘ZINI ANGLASH DARAJASI VA KASBIY YONDASHUVI - Raximova Gulshanoy Erkin qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Аnnоtаtsiyа: Mazkur tezisda pedagog shaxsining professional o‘zini anglash darajasi va uning kasbiy faoliyatdagi ahamiyati yoritilgan. Tadqiqot davomida pedagogning o‘z kasbiga nisbatan ongli yondashuvi, reflektiv fikrlash qobiliyati, ichki motivatsiyasi va kasbiy faoliyatdagi samaradorlik o‘rtasidagi bog‘liqlik tahlil qilingan. Mahalliy va xorijiy manbalar asosida taqqoslama tahlillar keltirilib, o‘qituvchilarning o‘zini anglash darajasini oshirish bo‘yicha takliflar ishlab chiqilgan.