KASB-HUNAR VA HALOL RIZQ TOPISH ODOBLARI - Rajabov Nodirbek; Samatov. X (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada inson hayotida kasb-hunar o’rni va uning jamiyatdagi ahamiyati haqida fikr yuritiladi. Halol mehnat orqali topilgan rizqning fazilati, islomiy manbalardagi ko’rsatmalar, Payg’ambarimiz (s.a.v) hayotlaridan misollar keltirilgan. Maqolada halol rizq topish madaniyati, odobi, mehnatsevarlik va ijtimoiy mas’ uliyat masalalari yoritilgan. Shuningdek, yoshlar orasida hunar o’rganishga bo’lgan e’ tiborni kuchaytirish zarurligi asoslab berilgan.