DIZAYNNING YENGIL SANOAT MAHSULOTLARIDA BREND YARATISHDAGI ROLI - N.A. Xonkeldiyeva; R.N. Xamidjonova (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada dizaynning yengil sanoat mahsulotlaridagi brend yaratish jarayonida dizaynning vizual identifikatsiya, estetik qiymat, funksionallik, innovatsiya va iste’molchilar psixologiyasi kabi jihatlari muhim ahamiyatlari yoritilgan.