ELEKTRON TO‘LOV TIZIMLARIDA TRANZAKSIYALAR MONITORINGINING ROLI - Tojimamatov Isroil; Obidjonova Diyoraxon Qudratjon qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Mazkur ilmiy ishda elektron to‘lov tizimlari faoliyati, xususan, tranzaksiyalar monitoringining ahamiyati va u orqali firibgarlik holatlarini aniqlash, xavfsizlikni oshirish, foydalanuvchi ishonchini mustahkamlashdagi roli yoritilgan. Ishda zamonaviy texnologiyalar asosida ishlovchi monitoring tizimlari tahlil qilinib, ularning samaradorligi amaliy misollar orqali ko‘rsatib berilgan.