UMUMTA’LIM MAKTABLARIDA O‘QUVCHILARNI KASB-HUNARGA YO‘NALTIRISHDA INNOVATSION YONDASHUV - Ruzmatova Dilso'z Mamurdjonovna; Do‘lanova Mavjuda Jo‘raqulovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada umumtalim maktablarida o‘quvchilarni kasb- hunarga yo‘llash ishlarini tashkil qilish, o‘quvchilarni kasbga doir ko‘nikmalarini oshirish, ushbu ishlarni tashkil qilishning ilmiy uslubiy ahamiyatlari haqida yangicha qarashlar berilgan bo‘lib barcha pedagog va foydalanuvchilar uchun muhim jihatlar yoritib berilgan. Hozirgi vaqtda maqolada keltirilgan uslublarni qo‘llagan holda yuqori natijalarga erishish mumkin deb hisoblayman.