UMUMTA’LIM MAKTABI O‘QUVCHILARINI MEHNAT BOZORIGA KIRIB KELAYOTGAN ZAMONAVIY KASBLARGA YO‘NALTIRISHNING PSIXOLOGIK ASOSLARI - Do‘lanova Mavjuda Jo‘raqulovna; Ruzmatova Dilso‘z Mamurdjonovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada umumtalim maktablarida o‘quvchilarni zamonaviy kasblarga yo‘naltirish ishlarini tashkil qilish, o‘quvchilarda zamonaviy kasblar haqida ko‘nikmalarini hosil qilish, ushbu ishlarni tashkil qilishning ilmiy uslubiy ahamiyatlari haqida yangicha qarashlar berilgan bo‘lib barcha pedagog va foydalanuvchilar uchun muhim jihatlar yoritib berilgan