MAKTABGACHA TA’LIMDA SIFATILI TA’LIMINI TASHKIL ETISH VA BOSHQARISHNING ZAMONAVIY USULLARI - Toirova Muborak Abdug'aniyevna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Maqolada ta’lim sifatini boshqarish,ta’lim tizimini sifatli tashkil qilish, zamonaviy sifatli ta’lim tizimini yaratish, ta’lim samaradorligini oshirsh toʻgʻrisida maʼlumotlar keltirilgan.