MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA TA’LIM SAMARADORLIGINI OSHIRISH ISTIQBOLLARI - Fayziyeva Mohigul Odilovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Bu maqolada maktabgacha ta’lim tizimida olib borilayotgan o‘zgarishlar, islohotlar va innovatsion yondashuvlar va ta’lin samaradotligini oshirish haqida aytib o‘tilgan. Bundan tashqari ta’limda pedadog tarbiyachi, muallimlarning o‘rni samarali ta’lim tizimi tajribasi haqidagi ma’lumotlar keltirilgan.