BOSHLANG‘ICH TA’LIM SAMARADORLIGINI OSHIRISHDA ILG‘OR TAJRIBALARDAN FOYDALANISH - Allanazarova Shoira Kuzibayevna; Jumaniyazova Muhayyo Maksudovna (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA Ushbu maqolada maktablarda boshlang‘ich ta’limning samaradorligini oshirishda innovatsion yondashuv, zamonaviy pedagogik texnologiyalardan samarali foydalanish usullari haqida so’z yuritiladi. Shuningdek, maqola koʻp yillik tajriba natijasida ustozlar tomonidan orttirilgan amaliyot orqali taʼlimni eng ilgʻor- effektiv yoʻllarini koʻrsatib oʻtadi va tahlill qiladi.