ALISHER NAVOIY LIRIKASI - Xudayarova Lazzat Xutlimurat qizi; Orazboyeva Hulkar Otabek qizi; Sobitova Tojixon (TADQIQOTLAR, 2025)
Ushbu maqola davlat va jamoat arbobi,mutafakkir Alisher Navoiyning lirikasi haqida fikr yuritiladi.Lirika atamasiga ta’rif beriladi, Alisher Navoiyning g‘azallari keltiriladi va izohlanib o‘tiladi.