QORAXONIYLAR DAVLATIDA SUD-HUQUQ TIZIMI - Inoyatova Gavhar; S.Shukurov (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqola O’rta Osiyo hududida o’z faoliyatini o’tagan Qoraxoniylarning shakllanish tarixi, uning boshqaruv jarayoni, davlatni boshqargan hukmdorlar haqida ma’lumotlar berib o’tadi.