АГРАР СИЁСАТНИ АМАЛГА ОШИРИШ ВОСИТАЛАРИ ВА МЕХАНИЗМЛАРИ - Хамидбаев Асадбек Нодир угли (TADQIQOTLAR, 2025)
Аннотация. Маколада Ўзбекистон республикаси аграр сиесатининг максади, вазифаси ҳамда механизм ва воситалари еритиб берилган. Маколада қишлоқ хўжалигини ривожлантиришдаги мавжуд муаммолар ва хўжалик субъектларини молиявий қўллаб-қувватлаш бўйича тавсиялар берилган.