O‘ZBEKISTON AYOLLAR HUQUQLARI VA GENDER TENGLIGI - Isomiddinova Ruhsora Muhiddin qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
O‘zbekiston so‘nggi yillarda ayollar huquqlari va gender tengligini ta’minlash borasida sezilarli islohotlarni amalga oshirib, xalqaro miqyosda e’tirof etilmoqda. 2024–2025 yillarda bu boradagi yutuqlar va muammolarni tahlil qilish, mamlakatning gender tenglik sohasidagi holatini yaxshilashga qaratilgan chora-tadbirlarni ko‘rib chiqish zarur.