KORRUPSIYAGA QARSHI KURASHISH BUTUN BIR JAMIYATNING ISHI. - Jo`raqulov Davron Jumanazarovich (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada korrupsiyaga qarshi kurashish muammosi, uning jamiyat rivojiga salbiy ta’siri va unga qarshi samarali choralarni ko‘rishda butun jamiyatning roli tahlil etiladi. Maqolada korrupsiyaga qarshi kurashda davlat institutlari, fuqarolik jamiyati, ommaviy axborot vositalari va har bir fuqaroning mas’uliyati muhim ekani asoslab beriladi. Adabiyotlar tahlili, xalqaro tajribalar va amaliy misollar asosida takliflar ilgari suriladi.