BERILGANLAR BAZASIDA XAVFSIZLIK - Tojimamatov Isroil; Soyipova Ominaxon Mirodiljon qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola berilganlar bazasida xavfsizlikning muhim jihatlarini ko’rib chiqadi. Maqolada berilganlarga ruxsatsiz kirish, ma’lumotlar buzilishi va yo’qolishining oldini olish uchun qo’llaniladigan asosiy xavfsizlik choralari, xavf-xatarlar va ularni bartaraf etish yo’llari tahlil qilinadi.