NAMANGAN VILOYATI IQTISODIYOTINI RIVOJLANISHIDA BANK XIZMATLARINING O‘RNI - Xolmirzayev Ikromjon Odiljon o’g’li; Ahmadjonov Muhammadnosir Bahtiyor o’g’li (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu ilmiy maqolada bank xizmatlarining Namangan viloyati iqtisodiyotini rivojlantirishdagi strategik ahamiyati tahlil qilingan. Maqolada banklarning kreditlash, investitsiyalarni jalb qilish, tadbirkorlikni qo‘llab-quvvatlash va aholi farovonligini oshirishdagi roli O‘zbekiston va xorijiy davlatlar tajribasi, statistik ma’lumotlar va so‘nggi Prezident qarorlari asosida ko‘rsatib berilgan. Shuningdek, raqamli bank xizmatlarining rivojlanishi va ularning viloyat iqtisodiy o‘sishiga ta’siri ilmiy asoslangan.