ANDIJON VILOYATI IQTISODIYOTINI RIVOJLANISHIDA YENGIL SANOAT KORXONALARINING O‘RNI - Qaxxorov Shoxrux Shavkatjon o’g’li; Mirg’oziyev Alisher Ibrohimjon o’g’li (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Andijon viloyati iqtisodiyotining rivojlanishida yengil sanoat korxonalarining o‘rni o‘rganiladi. Statistik ma’lumotlar asosida ishlab chiqarish hajmi, korxonalar soni, ish o‘rinlari va eksport salohiyati tahlil qilinadi. Tarmoq rivojining asosiy omillari va muammolari ko‘rsatiladi.