XULQI OG’ISHGAN BOLALAR PSIXOLOGIYASI VA O’ZIGA XOS XUSUSIYATLARI HAQIDA MA’LUMOT - Rasulova Feruza Murodullayevna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada xulqi og‘ishgan bolalarning psixologik holati, ularning shakllanishiga ta’sir etuvchi omillar, ijtimoiy va oilaviy muhitning roli, shuningdek, bunday bolalar bilan ishlashning samarali usullari yoritilgan. Muallif bolalarda deviant xatti-harakatlarning sabablari va ularni tuzatish yo‘llarini tahlil qiladi hamda amaliy tavsiyalar beradi.