"MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA OTA-ONALAR VA MAHALLIY HAMJAMIYAT BILAN HAMKORLIK ISHLARINING TAKOMILLASHTIRISH YO‘LLARI". - Maxmudova Munira Miralimovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlari faoliyatida ota-onalar va mahalliy hamjamiyat bilan hamkorlikni tashkil etishning ahamiyati, dolzarbligi va samaradorligini oshirishga doir masalalar yoritilgan. Shuningdek, hamkorlik shakllari, mavjud muammolar va ularni bartaraf etish yo‘llari haqida fikr yuritiladi