TARBIYASI OGʻIR BOLALARNING RUHIY HOLATLARINI OʻRGANISH - Choriyeva Sojida Oltiboyevna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Maqolada «qiyin» o‘smirlarning xususiyatlari, ularning psixologik holati, ijtimoiy munosabatlari va tarbiyaviy yondashuvlar haqida tahlil qilinadi. Maxsus e’tibor berilishi kerak bo‘lgan masalalar orasida o‘smirlarning ishonchni yo‘qotishi, ota-onalar va pedagoglar bilan muloqotdagi muammolar va ijtimoiy adaptatsiya jarayonlari keltiriladi. Ushbu tadqiqot natijalari tarbiya jarayonini samarali tashkil etishda yordam berishi mumkin.