PSIXOLOGIYA SOHASIDA EMOTSIONAL HOLATLARNING RIVOJLANISH BOSQICHLARI - Mustafayeva Maxliyo Axror qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: O’smirlarda xayol kuchli ravishda o’sadi. Hislaming o’zi xayolning o’sishiga yordam beradi va xayolning o’zi ham xilma-xil chuqur emotsional kechinmalarning manbai bo’lib qoladi. Kelajak to’g’risidagi orzular, qahramonlik, romantika shularing hammasi emotsional kechinmalarning manbaidir.