BOSHLANGʻICH SINF FANLARI NING TABIIY FANLAR BILAN OʻZARO INTEGRATSIYASI. - Mamatova Kamola Fayziyevna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya Maqolada boshlangʻich sinf dasturidagi fanlarni oʻzaro integratsiya qilib oʻrgatish, fanlarni oson va qiziqarli tarzda oʻtish, rivojlangan davlatlar tajribasidan foydalangan holda taʼlim jarayonini tashkillashtirish boʻyicha tushunchalar berilgan.