EKOLOGIK BARQARORLIK: TA’RIFI VA AHAMIYATI - N.A.Yakubjonova; M.T.Karimov (TADQIQOTLAR, 2025)
Anatatsiya Ekologik barqarorlik atrof-muhit salomatligini inson ehtiyojlari bilan muvozanatlashni maqsad qilgan tashkilotlar uchun muhim yo’nalishga aylandi. Uglerod izlarini kamaytirish va suv resurslarini tejashdan tortib materiallarni qayta ishlash va tabiatni muhofaza qilish loyihalarida ishtirok etishgacha, bu tashkilotlar haqiqiy ekologik barqarorlik uchun zarur bo’lgan ko’p qirrali yondashuvni namoyish etadi.