O’QUVCHILAR PSIXIKASINING RIVOJLANISH BOSQICHLARI - Jummayeva Mehriniso Safarboyevna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: O’quvchilar psixologiyasi - ta’lim jarayonida bolalar va o’smirlarning rivojlanish xususiyatlarini, ularning shaxsiy va ijtimoiy holatini o’rganadigan soha hisoblanadi.