PSIXOLOGIK MAHSULOTLAR YORDAMIDA OʻSMIR YOSHDAGI O’QUVCHILARDA SHAXSIY VA IJTIMOIY KOʻNIKMALARNI SHAKLLANTIRISH - Tojidinova Nigoraxon Aʼzamjonovna; Normatova Gulnora Aʼzamovna; Sharipova Zarnigor Ravshanbekovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: O‘smirlik davri inson hayotidagi eng murakkab va muhim bosqichlardan biridir. Bu davrda shaxsiy va ijtimoiy ko‘nikmalar shakllanib, o‘quvchilar mustaqil hayotga tayyorgarlik ko‘rishni boshlaydilar. Hayotiy ko‘nikmalar-bu insonning kundalik hayotda duch keladigan turli vaziyatlarda muvaffaqiyatli harakat qilishiga yordam beruvchi ko‘nikmalar majmuasidir.