QIZLAR OʻRTASIDA ERTA NIKOH VA TUGʻRUQNI OLDINI OLISHNING PSIXOLOGIK MASALALARI - Qarshiyeva Marhamat Egamovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: “Oila jamiyatning asosiy bo‘g‘inidir hamda jamiyat va davlat muhofazasida bo‘lish huquqiga ega”. Bu esa oila hamda jamiyatning farovonligini belgilaydi. O‘z navbatida oila farovonligi davlat farovonligiga, oiladagi sog‘lom muhit sog‘lom jamiyat barpo bo‘lishiga olib keladi.