“MADANIY DIPLOMATIYA: KONSEPSIYA VA AHAMIYATI” - Odilov Nordirbek Odil o’g’li (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotasiya: Mazkur maqolada Madaniy diplomatiya — bu davlatlar va jamiyatlar orasidagi ijtimoiy, madaniy va ma’naviy aloqalarni rivojlantirish va mustahkamlashga qaratilgan diplomatik faoliyatning maxsus turiga ilmiy asoslangan tavsiflar berilgan.