"TA’LIM JARAYONIDA INTERFAOL USLUBLAR VA TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH" - Mamadiyorov Jamol Baxodirovich; KUCHIMOVA RASHIDA ERMAMA QIZI (TADQIQOTLAR, 2025)
Anotatsiya Mazkur tezisda ta’lim jarayonida interfaol uslublar va texnologiyalardan foydalanishning samaradorligi tahlil qilinadi. Ushbu metodlar o‘quvchilarning bilim olish jarayoniga ijobiy ta’sir ko‘rsatishi aniqlanadi. Interfaol yondashuvlar ta’lim sifati va o‘quv jarayonining samaradorligini oshirishga xizmat qiladi.