ҚАРАҚАЛПОҚ ТИЛИ ФАНИНИ ЎҚИТИШ ЖАРАЁНИДА ФАОЛ ИННОВАЦИОН УСУЛЛАРНИ ҚЎЛЛАШ ВА ТАЪЛИМ-ТАРБИЯ ПРИНЦИПЛАРИНИНГ УЗВИЙЛИГИГА ЭРИШИШНИ ТАЪМИНЛАШ - Юсупов Tоребай Taжетдинович (TADQIQOTLAR, 2025)
Аннотация: Мақолада Қарақалпоқ тили фанини ўқитиш жараёнида фаол, инновацион усулларни қўллаш ва таълим-тарбия принципларининг узвийлигига эришишни таъминлаш масаласи ёритилди.