QADRIYATLAR VA ULARNI ASRAB-AVAYLASHDA TARIXIY DAXLDORLIK HISSINING O‘RNI - Nosirova Nozima Safarovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada qadriyatlar va ularni asrab-avaylashda tarixiy daxldorlik hissining ahamiyati, bosqichlari haqida ilmiy-falsafiy fikir yuritiladi. Shuningdek, unda tarixga daxldorlik tuyg‘usini, uning mohiyati, mazmuni, qadriyatlarni asrab-avaylashdagi o‘rni va xususiyatlari haqida ma’lumot beradi. Qolaversa, tadqiqot yoshlarni ona Vatanga sadoqat ruhida tarbiyalash uchun zarur bo‘lgan komponentlari haqida ham axborat beradi.