RANG PSIXOLOGIYASI YORDAMIDA BOLALARNING RUHIY HOLATLARINI ANIQLASHNING O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Suyundikova Zilola Zokir qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Bolaning hissiy va jismoniy farovonligi uni o‘rab turgan narsaga bog‘liq. Bu nafaqat mavzuni rivojlantirgan muhit, balki biz ham kattalarmiz. Shaxsning har tomonlama rivojlanishi uchun biz barcha sharoitlarni yaratib berishimiz kerak. Uzoq muddatli kuzatuvlar va amaliy tajriba shuni ko‘rsatadiki, rang inson tanasiga ta’siri jihatidan juda katta ahamiyatga ega.