SOG‘LOM TURMUSH TARZINING OILAVIY MUHITGA PSIXOLOGIK TA’SIRI - Isaqova Gulshodaxon Yunusali qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Maqolada oilada sog‘lom turmush tarzini rivojlantirishda sog‘lom psixologik muhitning ijtimoiy psixologik ahamiyati tahlil qilinadi. Shuningdek, maqolada oilada sog‘lom muhitning shakllanishida er va xotin munosabatlarining psixologik jihatdan himoya mexanizmlari o‘rganilgan..